NIEUWE TECHNIEKEN VOOR HET PLAATSEN VAN TERRASSEN


De nieuwe technieken waarmee een terras wordt opgebouwd, komen niet alleen het uitzicht ten goede, maar ook en vooral de levensduur van de terrassen zelf. Onzichtbare bevestigingen vervangen de vaak lelijke schroeven en spijkers die we tot voor kort gebruikten. Hun schoonheid zit in het feit dat ze verborgen blijven. Tegelijkertijd zorgen ze door de perfecte afstand tussen de planken en de ruimte in de clips zelf om het uitzetten en inkrimpen te 'begeleiden* dat terrasdelen van vroegtijdige slijtage worden gevrijwaard. Voor het installeren van de systemen kan de plaatser op zijn beurt ook over de nodige tools beschikken.

Nieuwe plaatsingstechnieken

De hoge eisen van de consument en de drang naar perfectionisme van de professionele plaatser heeft de producenten aan het innoveren gezet. En laat ons eerlijk zijn. de wedren mag dan al niet zo hevig zijn els de patentenoorlog over de sluitsystemen van laminaat en parket, toch trachten de producenten zich van elkaar te onderscheiden door erg doordachte plaatsingstechnieken. We mogen gerust gewagen van 'bevestigingstechnologie'. Vanuit puur technisch standpunt moeten alle plaatsingsmethodes cf -hulpmiddelen rekening houden met het feit dat een houten terras leeft. De normale krimp en uitzetting van het hout moet ruimte krijgen. We kunnen de assentiƩle doelstelling van alle recente innovaties op dezelfde manier samenvatten: we willen de hardhouten vloerdelen plaatsen zonder dat enig bevestigingsmiddelaan de bovenzijde van het terras zichtbaar is en de duurzaamheid en stabiliteit van het hout verhogen. En terwijl dat een verzuchting is die vooral leeft in hoofde van de eindgebruiker zijn er voor de plaatser ook wat extra's aan de meeste systemen verbonden: zo laten de meeste technieken een snelle montage toe wat natuurlijk fel gewaardeerd wordt.

De techniciteit begint onderaan

De oude spie om een terras te 'stutten' is niet meer! Leve de vloerdragers! Een vloerdrager of 'pedestal' is een steunpilaar, meestal uitgevoerd in een bepaalde kunststof, waarop een verhoogde vloer kan gemonteerd worden. Hoofdboodschap blijft dat de balken de grond niet mogen raken. De meeste fabrikanten bieden twee types aan. een type voor het opbouwen van een houten vloer op een balkenwerk en een ander type voor een verhoogde vicer met tegels. Daarop wordt dan de onderbouw [in hout of aluminium) geplaatst die soms al voorzien is van clips of van een bevestigingssysteem voor clips.

Verlengde levensduur

Kwalitatieve en bewezen clipsystemen om terrashout onzichtbaar of "bijna' onzichtbaar te bevestigen op de draagstructuur zijn een duurzame oplossing al is het maar omdat ze het pad van de "destructieve' werkwijze voor een stuk of helemaal verlaten, Twee essentiƩle aspecten dragen bij aan de levensduur: het feit dat er niet meer door het hout van de vloerdelen wordt geboord enerzijds en de ruimte die gelaten wordt om het hout zijn natuurlijke werking te laten ondergaan anderzijds. De combinatie van deze twee hoogtechnologische. onzichtbare middelen, verhogen het kwaliteitsniveau van houten terrassen exponentieel.

Gouden raad van een specialist!

   De kwaliteit en duurzaamheid van een terras hangen in de eerste plaats af van het concept. Vocht is de vijand! Met enkele basisingrepen kan men de vijand afweren. De draagstructuur mag nooit in contact zijn met de grond. Voldoende ventilatie onder het terras is belangrijk' sluit de zijkanten nooit helemaal af. Een zekere hellingsgraad van de ondergrond is belangrijk am vocht af te voeren.

Met dank aan www.floor-forum.com november 2019

$show=home

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$h=210$m=0$c=12$p=1

$show=/p/terrassen.html$type=three$h=250$m=0$rm=0$sn=0$c=12$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

aanbod,2,diensten,4,faq,64,in de kijker,59,nieuws,35,nieuwsbrief,23,realisaties,1,referenties,43,terrassen,62,
ltr
item
De Terrasreiniger: NIEUWE TECHNIEKEN VOOR HET PLAATSEN VAN TERRASSEN
NIEUWE TECHNIEKEN VOOR HET PLAATSEN VAN TERRASSEN
De Terrasreiniger
https://www.deterrasreiniger.be/2019/11/nieuwe-technieken-voor-het-plaatsen-van.html
https://www.deterrasreiniger.be/
https://www.deterrasreiniger.be/
https://www.deterrasreiniger.be/2019/11/nieuwe-technieken-voor-het-plaatsen-van.html
true
5360134023035317366
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy