$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Hoe kan je lang genieten van een Bankirai terras?

 


Hoe kan je lang genieten van een Bankirai terras?

Een terras gemaakt van Bankirai hout is een prachtige en duurzame optie voor elke buitenruimte. Bankirai hout is afkomstig van de Shorea boom, die bekend staat om zijn natuurlijke hardheid en duurzaamheid. Bankirai hout is bestand tegen vocht, insecten, rot en extreme weersomstandigheden, waardoor het perfect is voor gebruik buiten. Met de juiste zorg en onderhoud kan een Bankirai terras tientallen jaren meegaan. Hieronder staan enkele tips om lang te kunnen genieten van uw Bankirai terras.

Behandel het hout regelmatig

Een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om uw Bankirai terras te beschermen, is door het regelmatig te behandelen met een speciale houtolie of sealer. Dit helpt om het hout te beschermen tegen de elementen en vocht, waardoor de levensduur van het hout wordt verlengd. Het wordt aanbevolen om het hout minstens één keer per jaar te behandelen, en vaker indien nodig, afhankelijk van de blootstelling aan weersomstandigheden.


Reinig het regelmatig

Een ander belangrijk aspect van het onderhoud van uw Bankirai terras is door het regelmatig schoon te maken. Het verwijderen van vuil, bladeren en takjes voorkomt dat vuil zich ophoopt en het hout kan beschadigen. Gebruik een bezem of tuinslang om het terras schoon te maken en gebruik nooit een hogedrukreiniger, omdat dit het hout kan beschadigen.


Verwijder vlekken onmiddellijk

Morsen en vlekken kunnen voorkomen op uw Bankirai terras, dus is het belangrijk om deze onmiddellijk te verwijderen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel om de vlekken te verwijderen. Veeg de vlekken niet weg met een ruwe doek, omdat dit het hout kan beschadigen.


Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen op uw Bankirai terras, omdat dit het hout kan beschadigen. Gebruik in plaats daarvan een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel om het hout voorzichtig te reinigen.


Vermijd het gebruik van hete voorwerpen

Vermijd het plaatsen van hete voorwerpen zoals barbecues en vuurkorven op uw Bankirai terras. Hete voorwerpen kunnen het hout beschadigen en vlekken veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan een beschermend oppervlak, zoals een vuurvaste mat, om het hout te beschermen.


Houd de planten en bloemen bij

Planten en bloemen kunnen prachtig staan op uw Bankirai terras, maar houd er rekening mee dat ze vocht vasthouden en de groei van schimmels kunnen bevorderen. Houd de planten en bloemen bijgeknipt en verwijder gevallen bladeren en bloemblaadjes regelmatig om kleurverschillen nadien te vermijden.

Laat uw terras onderhouden door een professional!

Bel 0475/262354 of mail ons info@deterrasreiniger.be voor een gratis offerte om uw terras te laten onderhouden.

 

 

$show=home

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$h=210$m=0$c=12$p=1

$show=/p/terrassen.html$type=three$h=250$m=0$rm=0$sn=0$c=12$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

diensten,1,faq,64,in de kijker,53,nieuws,34,nieuwsbrief,23,realisaties,1,referenties,43,terrassen,56,
ltr
item
De Terrasreiniger: Hoe kan je lang genieten van een Bankirai terras?
Hoe kan je lang genieten van een Bankirai terras?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg31sfcQGpT8Xlad_xzwfJNtqG_iHAGjMDjRBPFX3JhNnIfnOuqNid9XJDAiIuNWkycHFFVSuLrMFSk2pxywiyruVm52UUjkWL9iTpmQeyqMuiGGI_yhp97dKQyEJ3R7HeAp2SrGy8-y4M_RlBYKhYQqwraT0rY8Q1tjNCPFFnbEa0nkVZeIfT9n0tr/w640-h426/IMG_0002.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg31sfcQGpT8Xlad_xzwfJNtqG_iHAGjMDjRBPFX3JhNnIfnOuqNid9XJDAiIuNWkycHFFVSuLrMFSk2pxywiyruVm52UUjkWL9iTpmQeyqMuiGGI_yhp97dKQyEJ3R7HeAp2SrGy8-y4M_RlBYKhYQqwraT0rY8Q1tjNCPFFnbEa0nkVZeIfT9n0tr/s72-w640-c-h426/IMG_0002.JPG
De Terrasreiniger
https://www.deterrasreiniger.be/2022/03/hoe-kan-je-lang-genieten-van-een.html
https://www.deterrasreiniger.be/
https://www.deterrasreiniger.be/
https://www.deterrasreiniger.be/2022/03/hoe-kan-je-lang-genieten-van-een.html
true
5360134023035317366
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy