$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Wat moet ik zeker weten over houten terrassen?

 




Een houten terras kan een mooie en gezellige aanvulling zijn op elke tuin of buitenruimte. Het is echter belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de levensduur van het terras te verlengen en het er fris en nieuw uit te laten zien. Hier zijn enkele belangrijke tips om uw houten terras schoon te maken en te onderhouden.
Het is belangrijk om regelmatig uw houten terras schoon te maken. Dit helpt niet alleen om vuil en vuil te verwijderen, maar voorkomt ook dat er groenaanslag op uw terras ontstaat. Om uw houten terras schoon te maken, kunt u een oplossing van water en zeep gebruiken en het vervolgens grondig afspoelen met een tuinslang. Voor hardnekkige vlekken kunt u een speciale reiniger voor houten terrassen gebruiken.
Gladde houten terrassen kunnen gevaarlijk zijn als het nat is. Als u merkt dat uw terras glad is, kunt u overwegen om antislip matten te gebruiken of uw terras te behandelen met een antislip middel. Dit helpt om het risico op uitglijden en vallen te verminderen, vooral als het nat is.

Terras reinigen:

Begin met het schoonmaken van het terras om eventuele vuil, stof en puin te verwijderen. Gebruik hiervoor een bezem of een zachte borstel om vuil weg te vegen en dode bladeren op te ruimen. Gebruik vervolgens een tuinslang om het terras af te spoelen. Voor hardnekkiger vuil, zoals vogelpoep of vetvlekken, kunt u een mild schoonmaakmiddel gebruiken en afspoelen met water.
Groenaanslag verwijderen:
Groenaanslag op een dakterras kan een veelvoorkomend probleem zijn, vooral als uw terras niet veel zonlicht krijgt. Om groenaanslag te verwijderen, kunt u een oplossing van water en azijn gebruiken en het vervolgens afspoelen met een tuinslang. Als u merkt dat het probleem terugkeert, kunt u opteren om een professionele reiniger in te huren, bv DeTerrasreiniger 😉

Terras onderhoud:

Zodra het terras schoon is, moet het worden onderhouden. Dit betekent dat u het terras regelmatig moet controleren op eventuele schade, zoals scheuren, splinters of verkleuring. Indien nodig moet u het hout schuren en lakken om het te beschermen tegen weersinvloeden. Een houten terras moet minstens eens per jaar worden geïnspecteerd en onderhouden.


Houten terras kuisen DHZ:

Als uw houten terras na verloop van tijd vervaagt of er verweerd uitziet, kunt u het hout reinigen met een speciale houtreiniger. Dit product helpt om vuil en vlekken te verwijderen en de oorspronkelijke kleur van het hout terug te brengen. Na het reinigen, moet u het hout laten drogen voordat u doorgaat met de volgende onderhoudsstap.


Inoliën:

Inoliën is een belangrijke stap in het onderhoud van een houten terras. Door het hout in te oliën, beschermt u het tegen vocht en weersinvloeden, en verlengt u de levensduur van het terras. Het is aan te raden om het hout minstens eens per jaar in te oliën met een geschikte houtolie.


Het onderhouden van een houten terras vergt wat tijd en aandacht, maar het is de moeite waard om een mooie en duurzame buitenruimte te behouden. Door regelmatig te reinigen, te onderhouden, te kuisen en in te oliën, zult u jarenlang plezier hebben van uw houten terras.

Bel of mail ons! indien u graag dit werk laat uitvoeren door DeTerrasreiniger

E-mail: info@deterrasreiniger.be

Telefoon: 0475/262354

Website: www.deterrasreiniger.be | www.bankiraiterras.be

2018 Antwerpen  -  3110 Rotselaar

$show=home

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$h=210$m=0$c=12$p=1

$show=/p/terrassen.html$type=three$h=250$m=0$rm=0$sn=0$c=12$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

diensten,3,faq,64,in de kijker,54,nieuws,34,nieuwsbrief,23,realisaties,1,referenties,43,terrassen,56,
ltr
item
De Terrasreiniger: Wat moet ik zeker weten over houten terrassen?
Wat moet ik zeker weten over houten terrassen?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqwvwX9Wo1I7hyPnhcSaTZtV6341jZ7hCAwRB6thCsVXWe014GHJg3wnSS9XssJIdXMPi_ndT7lWEM_i3rtQcSq5QgjxYeGK4xE2BuLoGnktgUB5SA479ZX2fi8BUWvsdGdYo1BL3Ep7nDCs-zb2CEBWm1CXgXU9c2gBrPtLVE3LBSvp3vLMko6wqQ/w640-h480/Kl%20Welle%20099.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqwvwX9Wo1I7hyPnhcSaTZtV6341jZ7hCAwRB6thCsVXWe014GHJg3wnSS9XssJIdXMPi_ndT7lWEM_i3rtQcSq5QgjxYeGK4xE2BuLoGnktgUB5SA479ZX2fi8BUWvsdGdYo1BL3Ep7nDCs-zb2CEBWm1CXgXU9c2gBrPtLVE3LBSvp3vLMko6wqQ/s72-w640-c-h480/Kl%20Welle%20099.JPG
De Terrasreiniger
https://www.deterrasreiniger.be/2021/03/wat-moet-ik-zeker-weten-over-houten.html
https://www.deterrasreiniger.be/
https://www.deterrasreiniger.be/
https://www.deterrasreiniger.be/2021/03/wat-moet-ik-zeker-weten-over-houten.html
true
5360134023035317366
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy